Φιλέτο φρέσκιας τσιπούρας με λαχανόρυζο και κονκασέ φρέσκιας τομάτας Badge Image

Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και θρέψη! Το φιλέτο φρέσκιας τσιπούρας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3 και βιταμίνες B12 και D, υποστηρίζει την παραγωγή ενέργειας και μειώνει την αίσθηση της κόπωσης. Το λαχανόρυζο προσφέρει φυτικές ίνες και υδατάνθρακες, βιταμίνη C, κάλιο, μαγνήσιο και φώσφορο, συμβάλλοντας στη γνωστική λειτουργία, ενισχύοντας τη μνήμη και μειώνοντας το στρες.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣΧΑΜΗΛΑ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟ ΑΛΕΥΡΙΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΕΛΑΙΟΛΑΔΟΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

350 g

445kcal Θερμίδες

34.3gr Πρωτεΐνη

163%Βιταμίνη Κ1

43%Βιταμίνη C

Additional information

Weight 678207 kg
Main Ingredient

Ψάρια & Θαλασσινά

Dish Features

Πλούσιο σε Πρωτείνες, Χωρις συντηρητικά, Ισορροπημένες Θερμίδες, Χωρίς Λακτόζη, Αλάτι Μεσολογγίου, Ελαιόλαδο

Τι περιέχει το πιάτο μας;

Τσιπούρα

Πλούσιο σε πρωτεΐνες, Ω-3, Βιταμίνες Β12 & D, Σελήνιο, Φώσφορος.

Λάχανο

Πλούσιο σε φυτικές ίνες, Βιταμίνη C & K, Φολικό οξύ (Β9), Κάλιο.

Ρύζι

Πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, Βιταμίνες Β (κυρίως σε Β1, Β3), μαγνήσιο, φώσφορος.

Οφέλη Υγείας και Θρέψης

Το φιλέτο τσιπούρας προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, χάρη στα θρεπτικά συστατικά του.

Εγκεφαλική λειτουργία & Ψυχολογική υγεία

Τα Ω-3 λιπαρά της τσιπούρας και το μαγνήσιο από το ρύζι συμβάλλουν στη γνωστική λειτουργία, ενισχύουν τη μνήμη και μειώνουν το στρες.

Κόπωση και εξάντληση

Η βιταμίνη Β12 από την τσιπούρα και η βιταμίνη C από το λάχανο και την πιπεριά υποστηρίζουν την παραγωγή ενέργειας και μειώνουν την αίσθηση κόπωσης.

Καρδιαγγειακή προστασία

Ω-3 λιπαρά, ελαιόλαδο και λυκοπένιο μειώνουν τη φλεγμονή & προστατεύουν την καρδιά.

Υγεία πεπτικού συστήματος

Οι φυτικές ίνες από λάχανο, πράσο & πιπεριά υποστηρίζουν την εντερική υγεία.

Υγεία οστών

Βιταμίνη D, βιταμίνη Κ & μαγνήσιο ενισχύουν τη δομή των οστών και μειώνουν τον κίνδυνο οστεοπόρωσης.

Αντιφλεγμονώδης δράση

Ω-3, πολυφαινόλες ελαιολάδου & φυτικές ίνες μειώνουν τις χρόνιες φλεγμονές.

Ενίσχυση ανοσοποιητικού

Βιταμίνη C, ψευδάργυρος & αντιοξειδωτικά από τομάτα και πιπεριά υποστηρίζουν την άμυνα του οργανισμού.

Διατροφική Δήλωση

Ανά 100g

Ανά μερίδα 350g

%ΠΠΑ* ανά μερίδα

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Υδατάνθρακες

Σάκχαρα

Εδώδιμες ίνες

Πρωτεΐνες

Αλάτι

127kcal

6.2g

1g

7.5g

1.1g

0.9g

9.8g

0.65g

445kcal

21.7g

3.5g

26.3g

3.9g

3.2g

34.3g

2.28g

22%

31%

18%

10%

4%

%

68%

38%

*Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Οδηγίες Χρήσης & Διατήρησης Πιάτου

Για να απολαύσετε τα γεύματά μας με τη μέγιστη ασφάλεια και φρεσκάδα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες

Τα γεύματά μας μεταφέρονται και παραδίδονται σε θερμοκρασία συντήρησης (0-7°C). Είναι σημαντικό να τα τοποθετήσετε άμεσα στο ψυγείο στους 0-5°C, χωρίς διακοπή της αλυσίδας ψύξης, για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Η μέγιστη ώρα παραμονής των γευμάτων εκτός ψυγείου είναι έως δύο ώρες. 

Για την αναθέρμανση των κυρίως γευμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε φούρνο μικροκυμάτων (Ζεστάνετε για 4 λεπτά στα 700W) είτε προθερμασμένο συμβατικό φούρνο. Η συσκευασία είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και διασφαλίζει την ομοιογενή αναθέρμανση του φαγητού στη λειτουργία του θερμού αέρα. Τοποθετήστε την συσκευασία του γεύματος στη μεσαία θέση, στη λειτουργία του αέρα και όχι στις αντιστάσεις του φούρνου, στους 120°C για περίπου 30-35 λεπτά (Η θερμοκρασία αυτή είναι ενδεικτική, καθώς η διάρκεια και οι βαθμοί αναθέρμανσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πιάτο). Αφαιρέστε τη χάρτινη θήκη και είτε αφαιρέστε το film είτε τρυπήστε το με ένα μαχαίρι πριν τη διαδικασία αναθέρμανσης. 

*Για τις οδηγίες αναθέρμανσης του γεύματος, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη συσκευασία.
**Ο χρόνος αναθέρμανσης ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.

Μπορείτε να καταναλώσετε τα γεύματα έως και την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούνται σωστά στο ψυγείο. 

Τα γεύματα δεν πρέπει να ξαναψύχονται μετά την αναθέρμανση, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά τους.

Οι σαλάτες και οι σαλάτες-γεύματα μας καταναλώνονται κρύα και διατηρούνται στο ψυγείο έως την ημερομηνία λήξης τους. 

Εφόσον η συσκευασία ανοιχτεί και δεν αναθερμανθεί συνιστάται η κατανάλωση του περιεχομένου εντός της ίδιας ημέρας.

Εάν χρειαστεί να μεταφέρετε τα γεύματα σας τοποθετήστε τα σε ειδική ισοθερμικό κουτί ή σακούλα μαζί με παγοκύστες για την διασφάλιση της ψυκτικής αλυσίδας.

Λόγω της φιλοσοφίας των προιόντων μας τα γεύματα περιέχουν λιγότερο αλάτι.
Γι'αυτό τον λόγο μπορείτε να προσθέσετε έξτρα την ποσότητα της αρεσκείας σας.

Γευστικές Ιδέες και Tips για Κάθε Ημέρα

Δείτε όλα τα άρθρα

7 Πρακτικές Συμβουλές για Βιώσιμη Διατροφή

Τα συστήματα παραγωγής τροφίμων που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα είναι πλέον σαφές ότι είναι από τα πλέον επιζήμια για το περιβάλλον. Φαίνεται να έχουν σοβαρό αντίκτυπο τόσο στην κλιματική αλλαγή, όσο και στην εξάντληση των φυσικών πόρων της γης. Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν μια σαφή έλλειψη γνώσης των καταναλωτών σχετικά με την βιωσιμη διατροφη, καθώς και πολλές παρανοήσεις σχετικά.

Πώς θα ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου;

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Διατροφή αντιγήρανσης

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Φυτικές ίνες και διατροφή

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δείτε όλα τα άρθρα