Μπιφτέκι από βιολογικό κρέας μοσχάρι-χοιρινό (Ευβιότοποι) με καστανό ρύζι και κρόκο Κοζάνης Badge Image

Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και θρέψη! Το μπιφτέκι από βιολογικό κρέας μοσχάρι-χοιρινό, Ευβιότοποι, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και συμβάλλει στην ενέργεια, την συγκέντρωση και τη γνωστική απόδοση. Το καστανό ρύζι προσφέρει φυτικές ίνες και μαγνήσιο, ενώ ο κρόκος Κοζάνης, γεμάτος αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, συμπληρώνει ιδανικά αυτό το μοναδικό γεύμα.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ-ΠΡΟΣΘΕΤΑΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟ ΑΛΕΥΡΙΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΕΛΑΙΟΛΑΔΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΠΟΠ ΥΛΙΚΑ

380 g

828kcal Θερμίδες

49.4gr Πρωτεΐνη

54%Βιταμίνη Β6

80%Φώσφορος

Additional information

Weight 678207 kg
Main Ingredient

Χοιρινό, Μοσχάρι

Dish Features

Πλούσιο σε Πρωτείνες, Χωρις συντηρητικά, Ισορροπημένες Θερμίδες, Βιολογικά Συστατικά, Pop Υλικά, Αλάτι Μεσολογγίου, Ελαιόλαδο

Τι περιέχει το πιάτο μας;

Μπιφτέκι από βιολογικό κρέας μοσχάρι-χοιρινό

Πλούσιο σε βιταμίνες Β12, Β6, πρωτεΐνες, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο.

Καστανό ρύζι

Πλούσιο σε υδατάνθρακες, Φυτικές ίνες, Βιταμίνες Β, Μαγνήσιο, Σελήνιο.

Κρόκος Κοζάνης

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, Καροτενοειδή, Βιταμίνη C, Μαγνήσιο.

Οφέλη Υγείας και Θρέψης

Το βιολογικό μπιφτέκι προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, χάρη στα θρεπτικά συστατικά του.

Εγκεφαλική λειτουργία

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και τα αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στη συγκέντρωση και τη γνωστική απόδοση.

Μείωση κόπωσης και εξάντλησης

Το καστανό ρύζι και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και στη διατήρηση υψηλών επιπέδων ενέργειας.

Μυϊκή ανάπτυξη & αποκατάσταση

Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη υποστηρίζει τη μυϊκή αποκατάσταση & ανάπτυξη.

Βελτίωση επιπέδων ενέργειας & μεταβολισμού

Οι βιταμίνες Β6 & οι σύνθετοι υδατάνθρακες διατηρούν σταθερά επίπεδα ενέργειας.

Πρόληψη αναιμίας

Ο σίδηρος από το μοσχάρι & ο κρόκος Κοζάνης ενισχύουν την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Αντιοξειδωτική δράση & μείωση φλεγμονής

Ο κρόκος Κοζάνης & οι πιπεριές Φλωρίνης έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Υγεία καρδιάς

Τα μονοακόρεστα λιπαρά του ελαιόλαδου υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή υγεία.

Καλύτερη πέψη & έλεγχος γλυκόζης

Οι φυτικές ίνες του ρυζιού συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα.

Διατροφική Δήλωση

Ανά 100g

Ανά μερίδα 380g

%ΠΠΑ* ανά μερίδα

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Υδατάνθρακες

Σάκχαρα

Εδώδιμες ίνες

Πρωτεΐνες

Αλάτι

218kcal

12g

3.7g

13g

0.5g

0.9g

13g

0.1g

828kcal

46g

14g

49g

1.9g

3.4g

49.4g

0.38g

41%

67%

70%

19%

2%

%

102%

7%

*Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Οδηγίες Χρήσης & Διατήρησης Πιάτου

Για να απολαύσετε τα γεύματά μας με τη μέγιστη ασφάλεια και φρεσκάδα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες

Τα γεύματά μας μεταφέρονται και παραδίδονται σε θερμοκρασία συντήρησης (0-7°C). Είναι σημαντικό να τα τοποθετήσετε άμεσα στο ψυγείο στους 0-5°C, χωρίς διακοπή της αλυσίδας ψύξης, για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Η μέγιστη ώρα παραμονής των γευμάτων εκτός ψυγείου είναι έως δύο ώρες. 

Για την αναθέρμανση των κυρίως γευμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε φούρνο μικροκυμάτων (Ζεστάνετε για 4 λεπτά στα 700W) είτε προθερμασμένο συμβατικό φούρνο. Η συσκευασία είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και διασφαλίζει την ομοιογενή αναθέρμανση του φαγητού στη λειτουργία του θερμού αέρα. Τοποθετήστε την συσκευασία του γεύματος στη μεσαία θέση, στη λειτουργία του αέρα και όχι στις αντιστάσεις του φούρνου, στους 120°C για περίπου 30-35 λεπτά (Η θερμοκρασία αυτή είναι ενδεικτική, καθώς η διάρκεια και οι βαθμοί αναθέρμανσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πιάτο). Αφαιρέστε τη χάρτινη θήκη και είτε αφαιρέστε το film είτε τρυπήστε το με ένα μαχαίρι πριν τη διαδικασία αναθέρμανσης. 

*Για τις οδηγίες αναθέρμανσης του γεύματος, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη συσκευασία.
**Ο χρόνος αναθέρμανσης ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.

Μπορείτε να καταναλώσετε τα γεύματα έως και την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούνται σωστά στο ψυγείο. 

Τα γεύματα δεν πρέπει να ξαναψύχονται μετά την αναθέρμανση, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά τους.

Οι σαλάτες και οι σαλάτες-γεύματα μας καταναλώνονται κρύα και διατηρούνται στο ψυγείο έως την ημερομηνία λήξης τους. 

Εφόσον η συσκευασία ανοιχτεί και δεν αναθερμανθεί συνιστάται η κατανάλωση του περιεχομένου εντός της ίδιας ημέρας.

Εάν χρειαστεί να μεταφέρετε τα γεύματα σας τοποθετήστε τα σε ειδική ισοθερμικό κουτί ή σακούλα μαζί με παγοκύστες για την διασφάλιση της ψυκτικής αλυσίδας.

Λόγω της φιλοσοφίας των προιόντων μας τα γεύματα περιέχουν λιγότερο αλάτι.
Γι'αυτό τον λόγο μπορείτε να προσθέσετε έξτρα την ποσότητα της αρεσκείας σας.

Γευστικές Ιδέες και Tips για Κάθε Ημέρα

Δείτε όλα τα άρθρα

7 Πρακτικές Συμβουλές για Βιώσιμη Διατροφή

Τα συστήματα παραγωγής τροφίμων που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα είναι πλέον σαφές ότι είναι από τα πλέον επιζήμια για το περιβάλλον. Φαίνεται να έχουν σοβαρό αντίκτυπο τόσο στην κλιματική αλλαγή, όσο και στην εξάντληση των φυσικών πόρων της γης. Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν μια σαφή έλλειψη γνώσης των καταναλωτών σχετικά με την βιωσιμη διατροφη, καθώς και πολλές παρανοήσεις σχετικά.

Πώς θα ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου;

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Διατροφή αντιγήρανσης

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Φυτικές ίνες και διατροφή

Πριν αναλύσουμε συστατικά της διατροφής που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού, εκτός από τη διατροφή είναι το κάπνισμα, η έλλειψη ύπνου και η καθιστική ζωή. Κάθε παράγοντας από τους ανωτέρω επηρεάζει με διαφορετικούς βιολογικούς μηχανισμούς το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δείτε όλα τα άρθρα